Departament Fiscal-Comptable

ATF Assessors i Consultors li ofereix un assessorament i planificació en tots els temes relacionats amb la fiscalitat, tant de societats com de persones físiques i patrimonis, en el que pot trobar serveis relacionats amb la gestió dels impostos i de les obligacions tributàries, modificacions censals d’Hisenda, declaracions de renda o tràmits fiscals de societats mercantils, societats civils o comunitats de bens.

Igualment, considerem que una eficaç gestió empresarial es centra en el correcte flux d’informació de la seva comptabilitat. Per això el nostre equip professional ofereix una gestió integrada de la comptabilitat de la seva empresa des de l’assessorament i el seu seguiment fins al tancament anual amb serveis com la planificació i inici de les comptabilitats, la confecció dels balanços i informes financers o la confecció i legalització dels llibres oficials.

ATF posa a la seva disposició el Departament Fiscal-Comptable per poder realitzar qualsevol tràmit relacionat amb:

Àrea fiscal i tributària
El nostre Departament Fiscal-Comptable, coneixedor de la necessitat d’una correcta planificació fiscal de les empreses, per al bon funcionament de les mateixes, en col•laboració amb l’Àrea comptable, posa a la seva disposició el seu servei d’assessorament i gestió, tant a empreses com a particulars, en totes les seves necessitats fiscals i tributàries.

Àrea Comptable
La tasca que desenvolupa el nostre Departament Fiscal-Comptable es reflexa en el seguiment continuat que realitzem a les empreses, a través del tractament de la documentació que es genera diàriament en el si de les empreses i en la seva transformació en dades d’interès analític per al seu estudi i presentació a les administracions.

Equip:

Veure informació adicional (pdf)

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!