Empresa

ATF Assessors i Consultors som una assessoria situada a Manresa especialitzada en els sectors laboral, fiscal, jurídic, comptable i mercantil que posem els nostres esforços en l’assessorament i gestió integral de tot tipus de tràmits personals i/o d’empreses en qualsevol dels seus departaments o en la relació amb tot organisme oficial.

Els nostres més de 25 anys d’experiència i la constant formació del nostre equip d’assessors professionals assegura les millors solucions a les necessitats que la persona i/o empresa pugui precisar. A ATF Assessors i Consultors partim de la premissa bàsica de realitzar  un bon servei, amb un tracte personalitzat que respongui amb total claredat a les qüestions plantejades pel client.

MISSIÓ O VALORS D’EMPRESA

La nostra missió és brindar el millor servei d’assessorament en qualsevol tràmit que es precisi, vetllant sempre pels interessos del client. Per això a ATF Assessors i Consultors ens exigim un bon coneixement de la situació de la persona i/o empresa i la serietat i claredat en tots els nostres serveis; fet que aconseguim gràcies al treball en equip i a la proximitat i personalització que oferim en totes les nostres gestions.

VISIÓ ESTRATÈGICA

La visió d’ATF Assessors i Consultors és aconseguir una millora de tots els nostres serveis mitjançant la constant formació dels nostres professionals per poder oferir la millor solució a les necessitats dels clients.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!